Το διαμέρισμα Οδυσσέας

Το διαμέρισμα με το όνομα του μυθικού βασιλιά της Ιθάκης βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Πηνελόπη

Το διαμέρισμα με το όνομα της πιστής συντρόφου του Οδυσσέα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Λαέρτης

Το διαμέρισμα με το όνομα του πατέρα του Οδυσσέα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Τηλέμαχος

Το διαμέρισμα με το όνομα του γιού του Οδυσσέα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Αντίκλεια

Το διαμέρισμα με το όνομα της μητέρας του Οδυσσέα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.