Το διαμέρισμα Οδυσσέας

Το διαμέρισμα με το όνομα του μυθικού βασιλιά της Ιθάκης βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Πηνελόπη

Το διαμέρισμα με το όνομα της πιστής συντρόφου του Οδυσσέα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Λαέρτης

Το διαμέρισμα με το όνομα του πατέρα του Οδυσσέα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Τηλέμαχος

Το διαμέρισμα με το όνομα του γιού του Οδυσσέα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Αντίκλεια

Το διαμέρισμα με το όνομα της μητέρας του Οδυσσέα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), άριστης ποιότητας ιματισμό, μεγάλη ντουλάπα, καθρέπτη, τηλεόραση και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα Όμηρος

Το διαμέρισμα με το όνομα του αρχαίου Έλληνα επικού ποιητή και θεμελιωτή της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής λογοτεχνίας βρίσκεται στο ισόγειο. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), ένα ευρύχωρο σαλόνι και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Το διαμέρισμα Πολυκάστη

Το διαμέρισμα με το όνομα της μικρότερης θυγατέρας του βασιλιά Νέστωρα και γυναίκας του μονάκριβου γιού του Οδυσσέα (Τηλέμαχου), βρίσκεται στο ισόγειο. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), ένα ευρύχωρο σαλόνι και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Το διαμέρισμα Καλυψώ

Το διαμέρισμα με το όνομα της γυναίκας που μάγεψε τον πολυμήχανο Οδυσσέα και τον κράτησε στο νησί της για επτά χρόνια βρίσκεται στο ισόγειο. Είναι studio και αποτελείται από ένα υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), ένα ευρύχωρο σαλόνι και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Το διαμέρισμα Κίρκη

Το διαμέρισμα με το όνομα μιας από γυναίκες που «μάγεψαν» τον Οδυσσέα, κόρης του θεού Ήλιου η οποία κράτησε στο νησί της τον Οδυσσέα και τους άνδρες του για ένα χρόνο, βρίσκεται στο ισόγειο. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι (King size), ένα ευρύχωρο σαλόνι, και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.